logo-mini

FACILITĂŢI

Cabana Izvor oferă un confort deosebit, dat de un interior complet lambrisat, lenjerie din bumbac satinat, două terase orientate spre răsărit şi nu în ultimul rând: de felul în care noi am acordat atenţie fiecărui detaliu. Confortul termic îl asigurăm cu o centrală complet automatizată, calorifere cu termostat pe care le puteţi ajusta după preferinţe. Cabana Izvor dispune de 12 locuri, fiind destinaţia perfectă pentru grupuri mici şi mijlocii. Cele 4 dormitoare asigură posibilitatea de a alege camera cu 2,3 sau 4 locuri.

 • ÎncĂlzire centralĂ automatizatĂ

  Cabana Izvor foloseşte un sistem pe peleţi complet automatizat. Procesul functionează 24/24 deci nu vor fi pauze racoroase, mai ales noaptea. Sistemul se autoreglează după cerinţa termostatelor de la calofierele din cameră. Sperăm că în acest mod sa aveţi în cameră temperatura dorită!

 • Loc de joacĂ pentru copii

  Chiar dacă în general locul de joacă pentru copii este ignorat, noi l-am creat. Şi sperăm că am facut din acest loc un "lucru bine facut"!. Copiii se pot bucura de 2 leagane, 2 căţăratori şi o construcţie cu acoperiş, stil turn. Siguranţa micuţilor în primul rând este data de parinţi dar noi am amplasat totul pe un pavaj cu dale de cauciuc.

 • Aproape de pârtia de schi

  Poziţia cabanei în raport cu poziţia teleschiului nu este de neglijat. Cu toţii ştim ce înseamnă să urci cu schiurile în spinare circa 30 de minute. Traseul de la cabană până la baza teleschiului este de 250 de metri (Google Maps). Traseul prin spatele cabanei scurtează dramatic distanţa până la 180 de metri!

 • Calculator Şi Internet

  Internetul este important pentru a împărtăşii experienţele noastre. Cabana Izvor vă pune la dispoziţite şi un calculator cu webcam şi sistem audio! Sperăm totuşi ca acest serviciu să nu se transforme în atracţia principală a sejurului dvs.

Margarete

Cabana Izvor îndeplineşte toate condiţiile pentru 3 margarete. Mai mult decât atât putem spune că îndeplineşte criterii de lux de 4 sau 5 margarete: loc de joacă pentru copii, parcare proprie, dotări speciale în bucătărie, televizor în fiecare cameră, internet.

Incearcă şi tu!

DouĂ terase

Cele două terase sunt orientate către răsărit. Terasa din faţă poate oferi răsăritul la primele ore ale dimineţii. Cea din spate se uneşte cu locul de joacă şi locul de grătar şi este locul perfect pentru relaxare. În zilele călduroase şi însorite acest loc este ideal pentru o masă în aer liber. Fiind ultima cabană de pe deal acest loc este foarte intim. Vrem să credem că este cea mai frumoasă terasă de la munte.

Telescop

Pentru amatorii de astronomie am pregătit un telescop Bushnell Voyager Sky. Nu este performant dar e destul de bun pentru a observa chiar şi planeta Saturn. In nopţile de vara înstelate se pot observa planetele din spectrul vizual. Luna, care pare destul de comună, poate să vă impresioneze dacă o vedeţi printr-un telescop. Sperăm să vă atragă această activitate.

Parcare privatĂ

În limita spaţiului disponibil, am încercat pe cât posibil crearea unei parcări pentru două maşini chiar în faţa cabanei. Parcarea se află pe terenul privat al cabanei. Pe timp de iarnă vă avertizăm însă că este necesară folosirea lanţurilor, daca vreţi să urcaţi cu maşina până în faţa cabanei Izvor.

img

Cabana Izvor

Email: izvor@rausor.ro
Telefon: +40745-302058